• Integratief, voor wie en hoe?

  Werken aan de hulpvraag die leidt tot (persoonlijke) groei?

  Leeftijd doet er eigenlijk niet toe, je bent zo oud als je je voelt. Of je nu alleen staat of met je team aan de slag wilt.

  Ben je tussen de 20 en 75 jaar oud, heb je behoefte aan een klankbord of spiegel en speelt er geen (groot) trauma? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

   

  Info

  Voor we het traject ingaan bespreken we samen de aanpak:

  Meerdere sessies op 1-2 wekelijkse basis van 1-1.5 uur of een eenmalige sessie van een dagdeel, eventueel ergens buiten.

   

  Ik werk als coach voor uiteenlopende, veelal werkgerelateerde vraagstukken.

  Bij je leidinggevende kun je bespreken of kosten voor coaching eventueel vergoed worden, bijvoorbeeld in het kader van persoonlijke groei of burnout preventie. Mocht dit niet het geval zijn, dan is het vaak ook mogelijk de kosten voor coaching als aftrekpost op te geven bij de belastingdienst.

   

  Daarnaast werk ik ook als hulpverlener. Door mijn opleidingen integratief counselor en psycho-sociale basiskennis ben ik

  aangesloten bij de beroepsvereniging NFG en koepelvereniging RBCZ. Dit betekent dat veel zorgverzekeraars de kosten voor integratieve counseling, wat valt onder "overige psychosociale therapie", gedeeltelijk vergoeden.

  Ben je aanvullend verzekerd dan heb je waarschijnlijk recht op een vergoeding. Check dit van te voren bij je zorgverzekeraar.

   

  Een verwijsbrief van de huisarts is niet nodig, echter bij hevige klachten wel raadzaam deze te informeren.

   

  Afzeggen

  De afspraak verzetten kan natuurlijk altijd, maar een niet nagekomen afspraak of te late afzegging (24 uur vooraf) wordt in rekening gebracht.

   

  Klachten

  Ik ga er vanuit dat we er samen uit komen, maar mocht er toch iets groters spelen dan kan de vertrouwenspersoon van de NFG ingeschakeld worden. Het klachtrecht zoals beschreven in de Wkkgz, Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg, is door de beroepsvereniging NFG geregeld.

  Daarnaast is het privacy regelement van de NFG hieronder te lezen, tevens de algemene voorwaarden tbv de samenwerking:

   

  Privacyregelement    Algemene voorwaarden