• Coaching & Counseling

  Voor diverse (leiderschaps) vraagstukken

  broken image

  Coaching

   

  Doelen stellen

  Het is normaal om af en toe vast te lopen of te worstelen met keuzes; zowel werkgerelateerd als op andere vlakken. Faalangst, twijfel over je eigen kwaltiteien (imposter Syndrome) of onzeker over iets op ander gebied: het gevoel van overweldiging, het niet meer aankunnen, zijn veelvoorkomende ervaringen die we allemaal weleens doormaken. Hulp vragen betekent niet dat je zwak bent; integendeel, het geeft juist aan dat je bereid bent om aan jezelf te werken en te groeien. Mijn expertise ligt in het begeleiden van mensen zoals jij naar meer zelfvertrouwen, het stellen van grenzen, het vinden van rust in je hoofd en het omgaan met gevoelens en emoties. Ik begeid je in bewustwording van gedragspatronen en het creëren van een stevig fundament voor verandering en groei. Na ons coachingstraject zul je jezelf beter kennen, steviger in je schoenen staan, en helderder zien waar jouw talenten liggen en hoe je deze het beste kunt benutten.

   

   

   

   

   

   

  broken image

  Counseling

   

  Belemmeringen aanpakken 

  Soms zijn de eerste inzichten en kleine aanpassingen al voldoende om je zelfvertrouwen en vaardigheden te vergroten. Echter, er zijn ook momenten waarop grotere stappen nodig zijn. Vaak liggen belemmerende gedachten diep verankerd in ons verleden, en daar gaan we samen naar op zoek.

  Ik bied ondersteuning bij het helder krijgen van de ontstane gedragspatronen en begeleid je bij de stappen die nodig zijn om ze aan te pakken. Door middel van visualisatie maken we dit proces vaak effectiever; niet alleen omdat het gemakkelijker te onthouden is, maar ook omdat je zo je klacht van binnenuit benadert. Na ons counselingstraject zul je meer grip ervaren op je emotionele beleving. Je kent je eigen drijfveren en mogelijkheden beter en zult weer krachtig, vol energie, met plezier en enthousiasme in het leven staan, waardoor je de keuzes die je maakt ook beter aansluiten op je eigen behoeften.