• Coaching & Counseling

  Een mix van technieken

  broken image

  Coaching

   

  Doelen stellen

  Loop je vast, of is het je allemaal (even) te veel? Sta je voor een keuze met je werk of op ander gebied? Of misschien heb je last van sociale druk? Onzekerheid, veel piekeren, slecht slapen en snel huilen zijn veel gehoorde klachten. Als coach is het mijn expertise om je te helpen aan meer zelfvertrouwen, grenzen aangeven, rust in je hoofd en omgaan met gevoelens en emoties. Je bent niet zwak als je hulp vraagt; met iemand naast je kom je er sneller uit en kun je effectief werken aan verandering. Wanneer je je namelijk van bepaalde gedragspatronen bewust bent, heb je de basis die nodig is voor verandering en groei. Na het coaching traject ken je jezelf beter, sta je steviger in je schoenen, heb je meer zicht op jouw talenten en weet je waar en hoe jouw kwaliteiten het best tot hun recht komen. 

   

   

   

   

  broken image

  Counseling

   

  Belemmeringen aanpakken 

  Soms zijn de eerste inzichten en kleine aanpassingen al voldoende ter vergroting van je zelfvertrouwen en vaardigheden.
  Soms zijn er grotere stappen nodig. Aangezien belemmerende gedachten meestal ten grondslag liggen in je verleden, gaan we daar naar op zoek. Ik ondersteun je in het inzichtelijk krijgen van de daardoor ontstane gedragspatronen, en de te maken stappen om deze aan te pakken. Dit werkt visualiserend vaak het best; simpelweg omdat je het daardoor makkelijker onthoudt èn omdat je je klacht van binnen uit aanpakt. Na de counseling ervaar je meer grip op je emotionele beleving. Je kent je eigen drijfveren en mogelijkheden en staat weer krachtig, vol energie, met plezier en enthousiasme in het leven.

   

   

   

  broken image

  Werkgerelateerd

   

  Zelfinzicht

  Dankzij 25 jaar ervaring in het bedrijfsleven o.a. als inkoper, teamplayer, leidinggevende, MT-lid en zelfstandig ondernemer, ken ik de klappen van de zweep. Ik begrijp de problematiek en dynamiek van het bedrijfsleven en ben hierdoor in staat om vragen rondom je functioneren snel te plaatsen. Persoonlijk leiderschap is essentieel voor jouw succes en het team waarbinnen je werkt. Je leert je eigen potentieel te ontwikkelen, vanuit intrinsieke motivatie samen te werken en je verantwoordelijkheid te nemen. Dus twijfel je of je je talenten wel op de juiste manier benut, heb je last van een negatief zelfbeeld, of het gevoel er doorheen te zitten; dan ben je bij mij aan het juiste adres. Binnen afzienbare tijd weet je (weer) wie je bent en waar je voor staat.