• Coaching & Counseling

  Voor diverse (leiderschaps) vraagstukken

  broken image

  Coaching

   

  Doelen stellen

  Het is normaal om af en toe vast te lopen of te worstelen met keuzes; zowel werkgerelateerd als op andere vlakken. Faalangst, twijfel over je eigen kwaltiteien (imposter Syndrome) of onzeker over iets op ander gebied: het gevoel van overweldiging, het niet meer aankunnen, zijn veelvoorkomende ervaringen die we allemaal weleens doormaken. Hulp vragen betekent niet dat je zwak bent; integendeel, het geeft juist aan dat je bereid bent om aan jezelf te werken en te groeien. Mijn expertise ligt in het begeleiden van mensen zoals jij naar meer zelfvertrouwen, het stellen van grenzen, het vinden van rust in je hoofd, en het omgaan met gevoelens en emoties. Ik begeid je in bewustwording van gedragspatronen en het creëren van een stevig fundament voor verandering en groei. Na ons coachingstraject zul je jezelf beter kennen, steviger in je schoenen staan, en helderder zien waar jouw talenten liggen en hoe je deze het beste kunt benutten.

   

   

   

   

   

   

  broken image

  Counseling

   

  Belemmeringen aanpakken 

  Soms zijn de eerste inzichten en kleine aanpassingen al voldoende om je zelfvertrouwen en vaardigheden te vergroten. Echter, er zijn ook momenten waarop grotere stappen nodig zijn. Vaak liggen belemmerende gedachten diep verankerd in ons verleden, en daar gaan we samen naar op zoek.

  Ik bied ondersteuning bij het helder krijgen van de ontstane gedragspatronen en begeleid je bij de stappen die nodig zijn om ze aan te pakken. Door middel van visualisatie maken we dit proces vaak effectiever; niet alleen omdat het gemakkelijker te onthouden is, maar ook omdat je zo je klacht van binnenuit benadert. Na ons counselingstraject zul je meer grip ervaren op je emotionele beleving. Je kent je eigen drijfveren en mogelijkheden beter en zult weer krachtig, vol energie, met plezier en enthousiasme in het leven staan, waardoor je de keuzes die je maakt ook beter aansluiten op je eigen behoeften.

   

   

   

   

   

  broken image

  Werkgerelateerd

   

  Zelfinzicht

  Dankzij 25 jaar ervaring in het bedrijfsleven o.a. als inkoper, teamplayer, leidinggevende, MT-lid en zelfstandig ondernemer, ken ik de klappen van de zweep. Ik begrijp de problematiek en dynamiek van het bedrijfsleven en ben hierdoor in staat om vragen rondom je functioneren snel te plaatsen. Persoonlijk leiderschap is essentieel voor jouw succes en het team waarbinnen je werkt. Je leert je eigen potentieel te ontwikkelen, vanuit intrinsieke motivatie samen te werken en je verantwoordelijkheid te nemen. Dus twijfel je of je je talenten wel op de juiste manier benut, heb je moeite met het nemen van beslissingen, ervaar je weinig energie ne motivati , of het gevoel er doorheen te zitten; dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik begeleid je naar de kern van je vraagstuk, waardoor je binnen afzienbare tijd weer weet je wie je bent, wat je wilt en waar je voor staat.