• Ontwikkelbehoefte  

   

   

  Afhankelijk van de ontwikkelingsbehoeften van de organisatie, bied ik gerichte ondersteuning. Of het nu gaat om het versterken van teamverbindingen, individuele begeleiding, of het aanleren en verbeteren van specifieke vaardigheden, Ik help mensen graag verder. En dat doe ik niet alleen. Ik werk als netwerk organisatie, waardoor ik in mijn samenwerking met de teamversterkers voor elke opdracht het beste team kan samenstellen.
  Het optimaliseren van teamprestaties is mijn passie en voortdurende uitdaging. Ik vind voldoening in het ondersteunen van teamontwikkeling en zie groei als mijn eigen drijfveer. Mijn focus ligt op de menselijke aspecten binnen het team; ik geloof dat sociale interactie de basis vormt voor succesvolle prestaties. Ik vertrouw daarbij op mijn intuïtie en observatie en maak graag een verbinding tussen hoofd, hart en buik. Denken, doen en voelen staan dus centraal in de ervaringsgerichte oefeningen waarmee ik ondersteun om doelen zo goed mogelijk te realiseren. We beginnen altijd met reflectie om vervolgens op basis van die inzichten verder te bouwen.
  Ik maak mij sterk voor een veilige omgeving waarin openheid, eerlijke communicatie en vertrouwen centraal staan. Ik blijf betrokken, stel kritische vragen, maak graag een grap en schuw confrontaties niet, uiteraard altijd met respect voor de gestelde doelen van het team.
  Mijn sterke punt is mijn gestructureerde aanpak en mijn vermogen om het grotere plaatje te overzien. Ik werk het liefst samen met mensen die net zo gedreven zijn als ik en graag willen leren en groeien. Vaak maak ik gebruik van tools zoals DISC of Brain Compass om teambuilding te ondersteunen.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  broken image