• Ontwikkelbehoefte  

   

  Afhankelijk van op welk gebied de organisatie zich wil ontwikkelen, kan ondersteuning geboden worden.
  Is er behoefte aan een betere verbinding van een team, heeft een individu behoefte aan afzonderlijke begeleiding, of zijn er bepaalde vaardigheden die aangeleerd of verbeterd moeten worden? Ik help mensen graag verder.
  Het optimale uit teams halen is mijn passie en een voortdurende uitdaging. Energie haal ik dan ook uit het ondersteunen bij de ontwikkeling van een team. En groei is daarbij mijn eigen drijfveer. Mijn focus ligt bij de menselijke kant van het team, de sociale interactie is in mijn ogen de basis; er moet vertrouwen zijn wil een team tot een prestatie komen. Daarnaast komt het werk inhoudelijk, indien gewenst, ook aan bod. In eerste instantie zal er dus tijd besteed worden aan reflectie en vervolgens zal er vanuit die informatie verder gebouwd worden. Ook hier creëer ik een veilige omgeving, vraag ik door en schroom ik niet om hier en daar te confronteren, uiteraard altijd met in achtneming van het door het team gestelde doel.
  Mijn kracht is om gestructureerd te werk te gaan en met een helikopterview het overzicht te bewaren. Dit doe ik het liefst samen met mensen die net zo gedreven zijn als ik.
  DISC is hierbij voor mij vaak de basis van teambuilding
  broken image