• Over mij

  broken image

   

  Gedreven, liefdevol, humor

  Ik ben Katja de Jong, 57 jaar, moeder van 3 dochters en woon met mijn man in het centrum van Amsterdam. Voor mij is er niets leuker dan mensen vooruit helpen, in beweging krijgen. Mijn 25 jarige werkervaring in de retail als teamplayer, leidinggevende en MT-lid aan zowel de inkoop- als verkoop kant, maken dat ik de "harde" kant goed begrijp en weet te interpreteren. Daarnaast draagt mijn burn-out en aansluitend traject, mijn levensfase èn natuurlijk de diploma's Beroepscoach en Integratieve Counselor tot mijn ontwikkelde "softe" kant. Vanuit de integratieve benadering werk ik met elk individu of team dat vastloopt en werk- of levensvragen heeft. Niets is mij te gek, waar je ook last van hebt, ik begeleid met enthousiasme, altijd persoonlijk en professioneel.

  Ik ben rustig, warm, open, belangstellend, begripvol en betrouwbaar. Verder ben ik erg analytisch, doelgericht en volhardend.

  Ik ben niet bang om jou op een respectvolle en eerlijke manier een spiegel voor te houden maar zal je nooit alleen laten kijken. Als het enigszins gepast is, voeg ik aan mijn sessies ook graag, wat humor toe. Lachen is goed voor iedereen.