• Referenties

  Waarom Katja?

  Marieke, 26 jaar: Erg nuttig en bruikbaar

  "Katja heeft mij enorm goed geholpen. Ik heb veel gehad aan de gesprekken die we hebben gevoerd. Katja stelt de goede vragen en heeft een plezierige uitstraling, waardoor je je goed kunt concentreren. Ze is vertrouwenwekkend, je kunt jezelf zijn bij haar, wat ik heel plezierig vind. De wandelingen in het park waren verfrissend. Ze is erg geïnteresseerd en heeft een fijne mix van oprechte belangstelling en bij tijd en wijle een eigen inbreng. Ook haar uitleg over de manier van werken is duidelijk. Ik formuleer het probleem en uiteindelijk ook de oplossing, waardoor ik de gesprekken als erg nuttig en bruikbaar heb ervaren. Kortom ik wens iedereen zo’n goede coach!

  Helen, 42 jaar: Preventief

  "Wat was het goed om Katja als counselor te hebben! Ik heb voor haar gekozen omdat ze ervaringsdeskundige is en net als ik altijd een hele drukke baan gecombineerd heeft met pubers. Ik heb door onze fijne gesprekken en Katja's techniek om "naar binnen te richten" goede inzichten gekregen, waardoor ik kon voorkomen dat ik over mijn grenzen ging of zelfs een burn-out kreeg. Katja is grappig, duidelijk, niet te zweverig maar weet op een rustige, prettige manier je te leiden naar oplossingen.

   

  Katja, thank you!

  Martin, 36 jaar: Doelgericht

  "Vóór de gesprekken met Katja had ik vaak moeite de balans te vinden tussen hulp durven vragen, of vinden dat ik het allemaal zelf moest kunnen en dus tot het uiterste gaan. Nu ben ik veel zelfbewuster en voel ik me een stuk zelfverzekerder. Mijn leidinggevende ziet het ook: ik werk met meer focus, zeg wat ik wil en wat ik kan, en richt me op de zaken waar ik invloed op heb. Katja d'r rustige, maar ook kritische vraagstelling richting mijn einddoel hebben mij hier enorm bij geholpen.

  Ik ben mijn werkgever zeer dankbaar dat ik deze gesprekken met haar mocht voeren.

  Ik voel me echt een ander mens"

  Brigitte, 42 jaar: de juiste vragen

  Met ons kleine team van 7 mensen hebben we een dag een DISC team training onder begeleiding van Katja gedaan. Wat een top dag!

  Naast dat Katja ons een hoop kennis heeft overgebracht, heeft ze ook ons teamproces dusdanig effectief begeleid, dat we al een eerste stap konden zetten in onze groei. Dit lukt haar doordat ze op het juiste moment "de koe bij de hoorns" weet te pakken en daar op door durft te vragen. Niemand heeft het als te erg ervaren, Katja doet dat op een rustige, warme manier, waardoor je je meteen vertrouwd genoeg voelt om alles te zeggen.

  Volgende keer gaan we verder met onze strategie en visie, we hebben er nu al zin in!